Катедра за психијатрију-Важно Обавештење-ПОТПИСИВАЊЕ ИНДЕКСА

КАТЕДРА ЗА ПСИХИЈАТРИЈУ

 ОБАВЕШТЕЊЕ

 ПОТПИСИВАЊЕ ИНДЕКСА

Поштовани студенти,

 

Обавештавамо вас да ће се потписивање индекса из предмета Психијатрија обавити у последњој недељи семестра – од 31.05.2021 до 04.06.2021. године у термину организовања практичне наставе – 10.45, а на основу евиденције присутности као и уредности похађања онлине наставе преко одговарајућих факултетских платформи.

Студент долази код наставника/сарадника код кога прати практичну наставу у термину ораганизовања практичне наставе (10:45) у просторију одређену за обављање практичне наставе за групу-подгрупу којој припада.

На Клиници за психијатрију УКЦ Србије потписивање ће се обавити у понедељак, уторак и среду у термину организовања практичне наставе. Индексе потписује проф. др Александар Јовановић, шеф Катедре. У Институту за ментално здравље потписивање ће се обавити у четвртак и петак у термину организовања практичне наставе. Индексе потписује проф. др Милица Пејовић Милованчевић, заменик шефа Катедре.

Индекси се попуњавају на следећи начин

Предмет Психијатрија – проф. др Александар Јовановић (понедељак, уторак и среда) односно проф. др Милица Пејовић Милованчевић (четвртак и петак).

Предавања: 2
Вежбе: 3
Семинар: 1

Наставник/сарадник који води вежбе, потребно је да парафира индекс.

Неопходно је да са собом понесете уредно попуњен индекс, евиденцини картон и да се придржавате свих препоручених епидемиолошких мера.

 

Катедра за психијатрију

 

 

 

 

 

Остале вести из категорије